Curs 2016/17: La poesia es viva. La poesia surt al carrer. La música també és poesia.





Benvinguts al blog "Lectura i Entorn". 


Vídeo realitzat per Anna Mateo Franch 

Any rere any, el Pla Educatiu d'Entorn de Tarragona impulsa en els centres i entitats educatives de la zona activitats culturals de diferents tipus. S'han realitzat Jornades Culturals dedicades a Joan Maragall, a Joana Raspall, a El Petit Príncep, a Josep Vallverdú, a l'escriptora Olga Xirinacs, etc. Aquest curs les Jornades Culturals giren entorn la poesia. Van començar el 21 de març en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, i les activitats duraran fins el dia 21 d'abril amb la celebració del II Certamen Literari. 

En aquest blog podeu veure una petita mostra de totes aquestes activitats  dedicades a la poesia que s'han realitzat al llarg d'aquest mes. 


Vídeo realitzat per Anna Mateo Franch 

Volem agrair especialment a tots els mestres i professors que cada curs fan possible aquest treball, a la Biblioteca Pública de Torreforta com a eix vertebrador i dinamitzador dels barris de Ponent i als Cicles Formatius de Grau Superior d'Educació Infantil i d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut Vidal i Barraquer de Tarragona. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada